HARMONIKASPILLER & SANGER 

Coronavenlig underholdning med humor, nostalgi og unik stemning


Jeg har i mange år specialiseret mig i at synge de gode gamle sange og underholder i koncertsale, i forsamlingshuse, på værtshuse, i foreninger, på plejehjem og selvfølgelig til private arrangementer, hvor jeg spiller og synger - og har autenticiteten og humoren i behold! Jeg har de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel efter de gamle danske sange blandt et yngre publikum og det er mig en sand fornøjelse at se de yngre generationer synge med på både John Mogensen, Otto Brandenburg, Poul Reichhardt og alverdens danske viser og sange. Repertoiret varierer alt efter målgruppen, men jeg tør godt afsløre at de færreste forventer moderne popmusik af mig ...

 

Når jeg underholder tager jeg publikum med tilbage til en tid og stemning, hvor harmonikaen er helt perfekt som bærende instrument sammen med sangen. Jeg har selvfølgelig lydanlæg til små og store steder, men til mindre forsamlinger er det ofte ikke nødvendigt, da jeg har en høj og tydelig stemme - og harmonikaen er et rigtigt instrument som kan klare sig uden strøm. Af samme grund har mit koncept vist sig at være yderst coronavenligt, da jeg kan bruges steder, hvor det normalt kan være en udfordring af placere musikere ...

STEMNINGSFULD HARMONIKAMUSIK 

Det perfekte lydtapet


Jeg er meget brugt som harmonikaspiller til både store og små arrangementer, hvor jeg med min harmonika leverer en helt unik stemning i baggrunden til folk mens de snakker, handler, spiser eller på anden måde hygger. Også her er harmonikaen helt oplagt, da jeg uden at slæbe stativer og højtalere kan bevæge mig frit rundt.


Repertoiret her er mere åbent, da jeg foruden private selskaber også spiller til udstillinger, markeder, vinsmagninger og i indkøbscentre, hvor jeg spiller en velvalgt blandning af danske, franske, italienske og svenske melodier krydret med lidt swing/evergreens. 

FACEBOOK/INSTAGRAM 


Følg mig på Facebook og Instagram og få nogle meget beskrivende, sjove og stemningsfulde opdateringer med jævne mellemrum!


Følg mig ved at trykke på synes godt om side ...